Ingrediënten voor vier personen
- 200 g groene asperges
- 150 ml sinaasappel-framboos-cranberry sap
- 5-6 eetlepels olijfolie
- 2 eetlepels peterselie, heel fijngehakt
- een pak coquilles (200 g), ontdooid
- 6 mini-smaak Tros tomaten, gehalveerd
- 1 zakje luxe slamelange rucola
- 1 zakje luxeslamelange eikenbladsla
Bereiding
- De asperges in 3-4 minuten beetgaar koken en direct afspoelen met koud water. Goed laten uitlekken.
- Het sap tot de helft inkoken, laten afkoelen en met vier eetlepels olijfolie, de peterselie en wat zout en peper tot een dressing kloppen.
- De coquilles bestrijken met olijfolie en in een grillpan 2-3 minuten bruin en net gaar roosteren.
- De tomaatjes op het snijvlak bestrijken met olijfolie en op deze kant in de grillpan roosteren.
- De slamelange's met aspergescoquilles en tomaatjes over diepe borden verdelen. De dressing overheen sprenkelen.
Lekker met breekbrood.
Bron: Aldi
Geen opmerkingen:
Een reactie posten