maandag 21 mei 2012

Restjes tagliatelle



 'n Eénpots/persoons warm lunchgerecht

Ingrediënten

restje gekookte mosselen uit de vrieskist
restje kookroom uit de koelkast
restje tagliatelle uit de la

wat tomaatjes
knoflookbolletje
bosuitje
zout en peper naar smaak
water

Bereiden
Zet een kleine wokpan op het gas en verwarm hierin de gekookte mosselen.
Snipper het bos uitje en de knoflookbol , voeg het toe aan de mosselen.
Snijd de tomaatjes in kleine stukje. Ik gebruik hiervoor de zogenaamde snoeptomaatjes en halveer ze. En je raadt het vast al: in de pan ermee.

Hussel alles goed door elkaar. Strooi wat zout en peper naar smaak over het mengsel.

Voeg dan het restje kookroom toe. Heb je tekort: aanvullen met wat water. Breng het mensel aan de kook en voeg dan de tagliatelle toe.
Na tien minuten is deze gaar en kan je pasta gegeten worden.

Kiep het pannetje leeg op een bord en strooi met ruime hand wat kaas over alles heen.

Eet smakelijk!!

Geen opmerkingen: