woensdag 13 juni 2012

Griekse yoghurt met kletskoppen, amandelen en honing



4 personen

5 min bereiden


Ingrediënten

• 300 g blauwe bessen (*of ander fruit uit de diepvries)
• 500 ml Griekse yoghurt
• 8 kletskoppen
• 50 g geroosterde amandelen (*of andere noten)
• 3 eetlepels honing

Bereiden


  1. Meng de blauwe bessen, op enkele na voor garnering, door de yoghurt. 
  2. Leg 4 kletskoppen op 4 borden. 
  3. Hak de amandelen en schep de honing erdoor. 
  4. Houd 2 eetlepels yoghurt met bessen apart. 
  5. Verdeel de rest van de blauwe bessenyoghurt over de kletskoppen. 
  6. Dek ze af met de rest van de koeken. 
  7. Schep toefjes yoghurt erop. 
  8. Verdeel de honing met de noten erover en garneer met blauwe bessen.


Dit recept wordt je aangeboden door okoko recepten

Geen opmerkingen: